Ik organiseer lessen waarbij ik de cursist verschillende druktechnieken leer op de etspers. Ook combineer ik mijn grafische lessen met beeldende vormgeving. Ik vind het belangrijk om de cursist te begeleiden in haar of zijn beeldend proces. Ik ben gespecialiseerd in tetra druk, lino druk en karton druk. Vaak combineer ik deze druktechnieken met verf, potlood en knipwerk. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden. 
De lessen die ik geef vinden plaats in mijn thuis atelier en in het Stadsatelier. Thuis werk ik met maximaal 2 personen. Op deze manier kan ik de cursisten persoonlijk begeleiden. Bij het Stadsatelier werken we met grotere groepen (ivm de corona maatregelen even niet). Voor meer informatie over de workshops bij het Stadsatelier kun je hier een kijkje nemen www.stadsatelier.com *uiteraard worden bij alle lessen en workshops de regels van het RIVM in acht genomen

DEZE WORKSHOPS KUN JE BIJ MIJ VOLGEN
Ik ontwikkel ook lessen in beeldende vormgeving waarbij de eigen beeldende ontwikkeling van de deelnemer centraal staat. Denk hierbij aan portfolio opbouw, eigen stijl ontwikkelen en meerdere technieken aanreiken in het creatieve proces. Van oorsprong ben ik een maatschappelijk werker en voel mij erg betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling in verhouding tot de maatschappij. Om deze reden vind ik het belangrijk dat ik oog heb voor degene die voor mij staat en te luisteren naar de doelstellingen die de deelnemer heeft. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.  
*Ik ben een CJP Cultuurkaart acceptant www.cjp.nl Dit houd in dat scholen mij kunnen inhuren en hiervoor een tegemoetkoming krijgen. Ook kunnen jongeren en jong volwassenen die een CJP pas hebben bij mij 15% korting krijgen op de kunstlessen en workshops die ik geef. Mocht je hiervoor in aanmerking komen en je wilt graag een workshop volgen, neem dan gerust contact met mij op. 
Submit
Thank you!
Bedrijfsnaam: Gemma Oosterhof 
KvK nummer: 80885306
©2020-2021 Gemma Oosterhof
Back to Top